Post by dipatrilangde on Feb 11, 2022 7:41:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įsilaužimo šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
Negalite pasirinkti akių, galite pasirinkti akių 2020 m., Negalite pasirinkti akių 2021 m.
Gerai, aš žaidžiu, bet skelbimai yra tarsi šaudymas į lavos duobes tiesiai į jūsų žaidimą!
Kai laimite ar pralaimite, užtrunka tiek daug laiko, kad tiesiog tęstumėte kitą dalyką
Tai smagu, bet kai aš žaidžiu, ekranas suges ir vėluoja: v
Man patinka, bet yra dvi problemos 1. Vaisiaus lygis, veikiantis daiktas, buvo užblokuotas vaisių 2.Kol žaidimas renkasi žemėlapį, jis kažkada kabės.
Aš myliu tave žaidimą, bet jie kažkas trikdo jūsų mini žaidimuose
Kai pamačiau, kaip mano mažoji sesutė tai žaidžia. Aš taip pat noriu žaisti su ja, bet kai žaidžiu pirmame žaidime, tai gerai, bet kai žaidžiu antrą kartą, tai blizga+kraunant. Tai baisu, be to, aš net negaliu prisijungti ir žaisti su savo mažąja sese. Plsss įtrauk draugą į šį žaidimą. Aš nekenčiu futbolo kamuolio, mano komanda net neturėjo Brajano, jie mane labai supykdo, jie padeda raudonajai komandai laimėti Ugh!. Prašau pataisyti Noriu žaisti su tikrais žmonėmis.
Skelbimų yra per daug, todėl jie trikdo, o kodėl yra net vaisių kliūčių lenktynės, jei jos visada praleidžiamos! Pataisyk prašau.
Žaidimas įdomus, bet yra daug klaidų ir tai erzina 😒😤
Tai labai nuobodu, nes yra tiek daug skelbimų ir gana sunkių žaidimų!!!
Iškristi vaikinai ir hamtaro ripoff, bet dar blogiau. Jis mikčioja kaip pamišęs, nė vienas judesys nėra sklandus, prieš A. I., nuolat rodomi skelbimai ir, tiesą sakant, nėra taip malonu žiūrėti.
Gana smagu, bet SKELBIMAI!! ir ten nėra praleidžiama, ir aš jaučiu, kad žaidėjai yra robotai, nes jie laukia, kol jūs kvalifikuosite, ir tai tik tie patys žemėlapiai. Jei tai pataisysi, padidinsiu savo įvertinimą
Būtų puiku, jei galėtume žaisti su tikrais žmonėmis
Mes labai nuostabūs, bet aš nežinau, kaip pasidaryti savo kostiumą, aš jau atrakinau visus kostiumus ir tai vis dar nesuteikia man galimybės pasidaryti savo kostiumo. Linkiu, kad kas nors išspręstų šią problemą.
Man tai labai patinka, bet yra daug priedų, bet man taip patinka, turėtumėte tai gauti
Labai šaunus žaidimas
Man patinka ši žaidimo grafika ir koncepcija, bet tai vėluojantis žaidimas. Kūrėjai turėtų išspręsti šią problemą. Kitą kartą vėlavimo neturėtų būti. Priešingu atveju Lag gali pakabinti mūsų telefoną. Pagaliau tai puikus žaidimas, kurį žaidėjai turėtų žaisti ir išbandyti šį žaidimą.
Tai nesmagu, nesmagu, tai nėra nuostabu, ir jiems reikia tai pervadinti keblu.
Man tai yra 3 žvaigždutės, nes yra tiek daug priedų, pavyzdžiui, po to, kai jie žaidžia žaidimą, tai yra pridėjimas
Žaidimas yra kaip rudens vaikinai ir yra geresnis nei tikras žaidimas.
Sveiki, aš vertinu tai 1 žvaigždute, nes kiekvieną kartą, kai jį paspausiu, iš karto parodysiu, kad ką tik gavau šį žaidimą, ir tai viskas, ką jis daro. Leidžiu jums ištaisyti šias klaidas ir trikdžius, nes aš galiu Net nežaiskite šio žaidimo minutę tik 5 sekundes, taigi, jei sutvarkysite šiuos dalykus, mielai jį atsisiųsiu iš naujo ir įvertinsiu penkias žvaigždutes, todėl ačiū ir geros dienos.
Hahahah, tai yra didžiausias atsilikimas, kurį patyriau per ILGĄ laiką, taip stengiausi būti kaip rudens vaikinai ir nesėkmingai, gerai? Tai buvo kaip 2 kadrai per sekundę, aš NEREKOMENDUOJU šio žaidimo, tai tiesiog liūdna
Kai žaidimas pasirenka žemėlapį, jam skyriau tris žvaigždutes, mano ekranas užšals... nežinau, ar mano įrenginyje yra ots, ar jis tikrai žaidime.
Kai pirmą kartą įdiegiau šią programą, iš pradžių su ja smagiai mėgavausi, kol pasirodė atnaujinimas, viskas pasidarė dar blogiau. Jie galėjo pridėti daugiau lygių, bet kiti lygiai buvo paveikti. Spalvos daug blankesnės, nustojo groti foninė muzika ir dėl kažkokių keistų priežasčių supratau, kad šis žaidimas niekada nesirenka „Fruit Run“ lygio. žaidimas galėjo pamatyti, ką sakau, ir pakeisti dalykus atgal.
Šis žaidimas kelia jums stresą, jei esate vaikas, jūs taip pat pyksite, kai nelaimėsite ir tarsi esate karūnos laimėtojas, be to, šis žaidimas nėra sklandus, jis sukels jums streso, be to, ten esantys žmonės jus atstums, jei galiu. skirkite jam 0 žvaigždučių aš tai padariau, be to, kiekviena oda yra brangi
Grafika yra žema, net negaliu jos valdyti ir blogiausia, kad viskas kainuoja per daug, sutvarkyk tai dabar👉👌👍bet geras darbas💗
per daug skelbimų
Pats kvailiausias žaidimas, kokį esu žaidęs. Šiame žaidime yra gedimas. Konsolė yra tokia, kad paprašai, kad ji pati eitų taip, kaip ji eina kitiems. Blogiausias žaidimas
Man patinka mažos pelytės ir iššūkiai
Man patinka žaidimas, bet nenoriu jokių robotų ir nemokamų skinų, nes turiu būti baltas labai ilgai, o tada galiausiai atsiras nebalta oda.
Tai tik ruduo, vaikinai. Vėluojanti, pilna skelbimų rudens vaikinų versija
Puikus žaidimas, panašus į rudens vaikinus, bet „Android“ arba „ios“ versijoje. Bet aš turiu problemų su žaidimu, jei jis yra kvalifikuotas arba pašalintas, jis užšaldo mano telefoną ir noriu, kad atnaujintumėte žaidimą, o ne vėluotumėte ir pagerintumėte žaidimą, ir tai yra geras žaidimas
Crafting and Building სათავგადასავლო tsta
Valdikliai yra šiukšlės, o pats žaidimas yra tik kopijavimo įrenginiai
Jei negalite gauti rudens vaikinų, aš rekomenduoju tai, bet kai ruošiatės pradėti rungtynes, gaunate skelbimą, tai taip
Šis žaidimas toks mielas!!!! Man asmeniškai patinka tai, kad tai parkūras, sumaišytas su mielumu, tai man patinka, bet ne reklama
Žinau, kad NEKENČU šio žaidimo, bet kai kurie iš jūsų sako, kad šiame žaidime neprisijungus yra skelbimų, kuriems nereikia wifi ar duomenų, bet aš laimėjau šį žaidimą ir vis tiek nekenčiu, kai kurie iš jų yra tokie erzinantys🙄
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkade zecx
Man patinka žaidimas, jis mielas ir žavingas, bet man patiktų, jei pridėtumėte kelių žaidėjų režimą ir daugiau žemėlapių bei skinų thx✌😁
Šis žaidimas, broli, maniau, kad jis bus lengvas ir panašiai, bet per anksti kalbėjau, kad jis buvo tikrai sunkus, jis vis užšaldavo, o žmonės mane stumdo. Nežinau, kaip jūs, žmonės, suteikiate 5 žvaigždutes!
Draugai, žaidimo idėja būtų gera, jei jūs, vaikinai, neturėtumėte tik ctrl ctrl prieš visą Fall Guys. Pavyzdžiui, net fojė, kai tam tikru momentu pralaimi. Būkite kūrybingi ir įgyvendinkite savo projektus.
Štai kodėl aš pasirinkau penkias žvaigždutes. Žaidimas yra ypač mielas ir iš tikrųjų labai lengvas ir įdomus, todėl jam skyriau penkių žvaigždučių įvertinimą. Tačiau yra daug papildymų, bet vis tiek turiu suteikti penkių žvaigždučių įvertinimą.
Tiek daug skelbimų 😡😡😡
Man tai gerai, bet daug prideda, bet patinka 5 žvaigždutės
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkade zecx
Man patinka šis žaidimas, vienintelis dalykas, kurio nemėgstu priedų. Kai pirmą kartą gavau žaidimą, netgi pamoka turėjo papildymų. Bet be to, man patinka šis žaidimas
Aš turiu galvoje, kad tai įdomus žaidimas, bet yra daug skelbimų ir vėluoja, todėl skiriu tris žvaigždutes, bet, kita vertus, tai įdomus žaidimas
Begėdiškas plėšimas neprisijungus, kamera bloga, žaidimas nėra sklandus, o visiškas kelių žaidėjų internetinių žaidimų trūkumas yra tai, kas žudo žaidimą, jau nekalbant apie reklamas tarp raundų, bent jau galite juos įdėti po laimėjimo ar pralaimėjimo.
Man patinka žaidimas ir man patinka, kaip tu negali pasirinkti, todėl tai atsitiktinis, man tiesiog nepatinka karūnos žaidimas 😂 bet vis tiek 5 žvaigždutės