Post by dipatrilangde on Feb 11, 2022 7:56:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšiť všetky ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Urobte tich botov slabsich. Neda sa to hrat ked ta hned vypnu a skoro vsetko trafia. A este sa tam hrozne pomaly zaraba. Ani nic trafit nemozem.
Veľmi úžasná a zaujímavá hra a najlepšia vec je veľmi menej reklamy.
Zábavná hra. Po chvíli je to však veľmi ťažké. 4 hviezdičky pre túto hru Edit: Hmmm.... 5 hviezdičiek za odpoveď na moju recenziu! Táto hra má dobrý zákaznícky servis. Aj keď sa pravdepodobne potrebujem držať úrovní o niečo dlhšie, aby som ich prekonal. Ak budete frustrovaní ako ja, môžete jednoducho urobiť nekonečný režim. Na začiatku pekne chladné a je to dobrá prax. Páči sa mi, akí sú vaši chlapci prispôsobiví a ako existujú 3 triedy. (Mág, vrhač, lukostrelec) Kiežby som mohol o tejto hre napísať viac!!
Nie je rovnomerne vyvážené, pokiaľ ide o úroveň obtiažnosti bitky s bossom. Skvelé schopnosti a predmety. Dalo by sa zlepšiť aj mieridlá.
Archers 2 1.1.9 MOD Unlimited Money - APK Home
Android Aplikácia The Archers 2: Stickman Games for 2 Players or 1, Vyvíjaná Spoločnosťou BYV, Je Klasifikovaná V Kategórii Arkády.
Nezmyselná hra, príliš rýchla žiadna spätná väzba od ovládania. je oveľa jednoduchšie strieľať náhodné šípy jeden po druhom. A zrazu vás súper zabije strelou do hlavy
Táto aplikácia je dostupná iba v App Store pre iPhone a iPad. The Archers 2: stick man game 9
The Archers 2: Stickman Games for 2 Players or 1. (0.0/5). 0. "The Archers 2" is a timekiller based on stickman ragdoll physicsFun archery ; Archery 3D Pro. (4.2
Merge Plane Robots - Idle Game Alkalmi fxy
Prinajlepšom hrozné. Hra nevie kam mierim. "Plný výkon" niekedy spôsobí, že šípky klesnú, ako keby som sa pozrel priamo dole. Nemal som tento problém pred 1 rokom, keď som to hral. A reklamy sú také šialené, že som musel použiť VPN, aby som mohol hrať jednu úroveň za druhou. Cmon chlapci, vaša hra bola pred rokom slušná, teraz je po každej hre reklama a ovládanie je nefunkčné. Čo sa stalo?
je to dobré páči sa mi to.. posledná aktualizácia bola zaujímavá ..je to vzrušujúca hra 😀
Licencia: Platená; Autor: Rockstar Games; Potreba inštalácie: áno ... v kategóriách: Akčné a Arkády (mobilné), Závodné hry (mobilné)
Dobré
The Archers 2: Stickman Game Arcade bjc
The Archers 2: Stickman Game Arkādes spēles scp
Celkom zábavné. Jedna z najlepších hier na telefón, aké som hral. Nie sú dokonalé zo spravodlivého, konkurenčného hľadiska, ale to nie je to, čím sa snažia byť. Trochu hlúpe, že obmedzujú, do akej miery môžete hrať hru so systémom „zásoby“, ale čo už; je to ich vec.
The Archers 2: Stickman Game Arkādes spēles scp
Dobrá hra by bola ohodnotená vyššie, ale ešte som si kúpil vec na odstránenie reklamy za mince alebo jedlo, stále musím pozerať reklamy. Toto by malo byť zahrnuté, pretože som neplatil za žiadne reklamy
Táto hra bola kedysi dobrá, ale nová aktualizácia plná oneskorení a reklám, nová mechanika streľby je naozaj zlá a mierenie je ťažké, toto si nezaslúži ani jednu hviezdičku.
To je strasne dobra hra
Vtáky napadli svet stickmanov v hre The Archers 3: Bird Slaughter! Stickman Archer potrebuje vašu pomoc, aby zabil tieto vtáky a dokončil všetky
Myslím, že je to veľmi dobrá hra, ale veľmi ťažká po tom, čo 30 leveloví náhradníci zasiahli všetky strely na mňa, len ako keby mali aimboty
Prosím, povedzte mi, ako môžem použiť silu v remesle? vždy, keď použijem energiu, zobrazí sa nesprávny recept. Prosím, pomôžte mi, potom dám 5 hviezdičiek.
Príjemná náročná hra, ale nie tak veľmi, že sa jednoducho vzdáte ako niektoré mobilné hry, ktoré už nikdy nebudete hrať
Pridajte funkciu online hrania s priateľmi
Ďakujem veľmi pekne, že ste urobili štvrtú sezónu 😊 a ďakujem, že ste rozmýšľali nad tým, že by ste piatu urobili démonickou, hádam, keď dokončíme piatu, keď to príde, hneď potom sa postavíme archanjelom 😇👍a prosím, urobte s tým niečo vzácnosť predmetov, mám žiarivé schopnosti, ale nemôžem ich použiť, pretože po legendárnej hodnosti už nič nie je😭 a môže mi niekto z vás povedať, čo by som dostal, keby som rozobral žiarivú silu, pretože sa príliš bojím urob to skôr, ako budem vedieť, čomu budem čeliť😂
NbKzsks VK k rovnakému dňu ako aj registrovanému hráčovi, či využitie dňa dňa dňa dňa dňa dňa dňa dňa dňa budete v budúcnosti nášho používateľov virtuálne stretnúť a prevádzkovať ich priateľ, ktorý sa narodil v októbri, aby mohol a zaujímal sa a páčilo by sa mu, že ste dostali svoju e-mailovú adresu s množstvom falošných aktov, dopravu zadarmo po celú dobu, aby ste sa mohli stretnúť s vami a vašou rodinou darí sa skvele a na druhej strane
Samotná hra bola zábavná a rýchla, no má viac reklám ako ktorákoľvek iná hra, akú som kedy mal. Nemohol som hrať dlhšie ako jednu minútu reálneho času, kým som nezažil 10- alebo 30-sekundovú reklamu. Na mojom telefóne to trvalo celých 15 minút, kým som ho odinštaloval
Kedysi som túto hru zbožňoval. Odkedy človek potrebuje niekoľko výstrelov do hlavy, aby zabil nepriateľa? Dokonca aj najjednoduchší herný princíp bol ignorovaný (jedna strela do hlavy = smrť) z dôvodov zisku. Väčšina aktualizácií bola vykonaná s cieľom zabezpečiť, aby bol človek nútený utrácať peniaze za hru. Sila každej jednej zbrane bola podkopaná, takže ste frustrovaní z nákupu. Hoci sa mi páči, že teraz môže byť človek čarodejníkom, bežní nepriateľskí lukostrelci robia presnejšie strely namiesto toho, aby strieľali bezcieľne a zopár.
Dobrá hra, ale jej výhody sú veľmi slabé, málo trvajú a úroveň na inej mape je uzavretá, kým hru nedokončíme, nudí sa to😑😑 je tam veľa chýb 🐞👾
Je to najlepšia hra na celom svete.POŠLITE MI PROSÍM 20 TISÍC.
Absolútne odpadkový systém mierenia a takmer nehrateľný kvôli neustálemu pridávaniu. Koncept je dobrý, takže som mu dal dve hviezdičky, ale po 20 minútach som ho odinštaloval kvôli toľkým pridaním.
Oštep: Nesleduje zameranú dráhu, mierenie je nervózne, mierenie sa bude kaziť, niekedy prechádza cez pozemných nepriateľov. 3 šípy na zabitie nepriateľa, 2 šípy vás. 2 oštepy na zabitie nepriateľa, 1 oštep zabije vás. mať na sebe ochrannú prilbu s tromi šípmi, no stále môže byť jeden výstrel do hlavy. Pokus o sledovanie pridáva na zvýšenie počtu mincí, ktoré sa vždy objavia na čiernej obrazovke a musíte aplikáciu vynútiť zavrieť. Žiadne tipy na nástroje na zbrane, aby ste vedeli, čo robia. Žiadne úspechy
The Archers 2 Arkade dyoh
Bola to skvelá hra. Na chvíľu som prestal hrať a potom som sa k tomu vrátil a zistil, že všetky moje pokroky sú preč. Minul peniaze na odomykanie lukov a mnoho hodín hrania. Povedali mi, že keďže nemám žiadny súbor na uloženie, nemohli nič urobiť. PRI HRANÍ NEBOLO ANI MOŽNOSŤ VYTVORIŤ SÚBOR NA ULOŽENIE. Možnosť uloženia súboru bola pridaná len nedávno. Strašná podpora, nulový záujem či pokus o pomoc. míňať na vlastné riziko.
Takže by sa mi páčilo, keby tam nebolo toľko reklám, sem-tam sa mi nejaká páči, ale asi po dvoch úrovniach je tu reklama okrem toho, že hra je perfektná, ďakujem za váš čas