Post by jiggfadimudi on Mar 16, 2022 8:01:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Tap Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Tap Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox sikkə üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Tap Tap Dash 2022 version ▞▞▞
Mən heç bir fikrim yoxdur, amma birdən yavaş oldu
Çox yaxşı və əyləncəli. Əyləncə oynamağa və xəttdə qalmağa, toxunmağa və ya tullanmağa çox kömək edir. Bunu etməsən, yıxılırsan.
Mən əslində bunu bir müddətdir oynamamışam, amma xatırlayıram ki, bu əla oyundur və şübhəsiz ki, sizi reflekslərinizi inkişaf etdirməyə sövq edir. Bir az məşq tələb edir, buna görə təslim olmayın. Ritmi aşağı saldıqdan sonra çox əylənəcəksiniz! Oyunun rəvan işlədiyini xatırladığım qədər qəzalar və s. kimi heç bir funksional problemi xatırlamıram. Bir cəhd edin!
Bu, xoşuma gəlmədiyim ən pis proqramdır
Bu oyun məndə km-lər arzulayır
Gözəl oyuna oxşayır ilk dəfə yükləyirəm. İnşallah reklamı az olar. 💛
Vay reklamların miqdarı. Sanki utanc artıq yoxdur.
Yaxşı oyundur, amma itirəndə reklam gəldi, ona görə də ona 4 ulduz verəcəyəm
Tətbiqi həqiqətən bəyəndim, lakin o qədər əlavələr var ki, mən oyun oynamaqdan daha çox əlavələrə baxıram!!😡
Yolu xatırlamalısan, sürətli və yavaş lazımdır, çox gülməli
Oyuna 3-4 səviyyəsindən sonra bağımlısı olursan Ama çətin oyundu Savaşmağı sevənlər (yəni mən) bu oyunu çox sevərlə
Yaxşıdır, çünki bəzən məğlub olanda əsəbləşirəm
ayyy
Bu, həqiqətən yaxşıdır, amma hər dəfə oynadığımda və ya itirdiyimdə əlavələr var
Bu oyun əyləncəlidir, həm də bəzi səviyyələrdə nə qədər sürətli getdiyinə görə guite reduclulasdır
Bu, çox maraqlı oyundur və nə vaxtsa asılılıq yaradır və mən onu sevirəm
Tap Tap Dash არკადული pob
Oyun çox gözəldir və çətindir
Sevdiyim sensin seni sevirem oyuna gelince belede
Ümumilikdə çox yaxşı oyun!!! Əla personajlar və çoxlu səviyyələr! 🤗
Super hirs yeyirsen
Tap Tap Dash Arcade pls
Super oyundu hamiya tovsiyye edirem beyendim👍👍
Reklamlar, amma ümumilikdə yaxşı olduğunu düşünürəm.
5 ulduz
Mən bu oyunu çox sevirəm, lakin çoxlu reklamlar olduğu üçün buna dörd ulduz verirəm. və yeni dünyaların kilidini açmaq üçün videolara baxmalısınız. yeni dünyaların kilidini açmaq üçün bir şey toplamağa necə?
Tap Tap Dash Arcade qdap
Yükləyir və bu barədə heç bir problem yoxdur
Mənim üçün yaxşı oyun deyil
Qrafikanın pis olması DƏHŞƏTLİ idi və onun super ləngiməsi
Hərəkət edə və tullana bildiyiniz üçün, heç olmasa, heç kim bunu sizin üçün etmir. Bunu özünüz həll edəcəksiniz və bunu edəcəksiniz, sınamağa davam edəcəksiniz və sonra onu əldə edəcəksiniz Dragon Ball Z, işlədiyiniz idarəetmələri əldə etməyə çalışırsınız. sən öz hərəkətlərini edirsən, edirsən, mənə zəng et, mənə zəng vur tap tire kimidir, amma bir hərəkət edə bilməzsən
Dönəndə mənə nəzarət etməyə imkan vermir
Mən bu oyunu sevirəm, çünki çox sadədir😇😇😇
Düşünürəm ki, bu yaxşı oyundur, amma çox geridə qalır, buna görə də bu baş verəndə mən ölürəm, xahiş edirəm bir şey edin, çünki bu, məni həqiqətən dəli edir, mənim xalım 3000 kimi olanda gecikdi və belə yaxşı bir xalım olanda öldüm buna görə də mən bunu yalnız 3 qiymətləndirirəm, ümid edirəm bunu oxuyursunuz
Mən oyunu bəyənirəm və çox sakitləşdiricidir, lakin reklamlar həmişə göstərilir və onlar mənə hər beş dəqiqədən bir eyni reklamı göstərirlər. Mən oyunu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm, amma xahiş edirəm reklamları düzəldin.
Əla oyun, sadəcə olaraq, bir çox reklam ondan həzz ala bilməz
Oynadığım ən darıxdırıcı oyunlardan biri
İstənilən vaxt götürmək olduqca yaxşıdır. Səviyyələrin bəziləri oxşar görünür, lakin siz buna öyrəşəcəksiniz. Ən böyük narahatlığım oyunda yayılan reklamların hamısıdır.Onların niyə belə olduğunu başa düşürəm, kaş ki, bunu bacaraydılar ki, siz onları ötürmək imkanınız olana qədər bir neçə saniyə gözləmək əvəzinə, hamısını atlaya biləsiniz.
Həqiqətən əyləncəli, sadəcə bir çox əlavələr
Bakwas oyunu xoşuma gelmedi cox pis bu oyun faltu zaman kecir
BaW qatmaga
Tap Tap Dash Аркады wxmn
Düşünürəm ki, bu oyunun bir çox ADDS yolu var, bu məni əsəbləşdirir.
Bu çox yaxşı və maraqlı oyundur. Həm də çox asılılıq yaradan bir oyundur. Bu, sizi ayaqlarınızın üstündə saxlayır və çox çətin olur. Mən çətin oyunları sevirəm. Bu oyuna 5 ulduz verirəm. Bu əyləncəli oyun üçün sizə təşəkkür edirik. Mən həmişə o incə xətləri keçmək üçün mübarizə aparıram. Bəs niyə demək olar ki, hər şeyi izləməliyik. Amma ümumilikdə təşəkkür edirəm 😊
MTG Familiar Tools yzw
Adami eseb xestesi edir bu amma yaxsi oyundu