Post by jiggfadimudi on Mar 16, 2022 8:16:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan aranyért csal ▞▞▞
▞▞▞ Stranger Things: 1984 2022 version ▞▞▞
Nagyon hálás vagyok, hogy az egész játékot befejeztem, mielőtt a Netflix megjelent volna. Úgy értem, tényleg szeretnék Netflix-előfizetést csak azért, hogy játszhassak ezzel a játékkal? Megmondom a választ, nem. Ettől függetlenül remek játék.
Netflix fiók szükséges. Mintha valaki úgy döntene, hogy csatlakozik a Netflixhez, és havi díjat fizet, csak azért, hogy mobiljátékkal játsszon, miközben több millió ingyenes játékot játszhat helyette
Én és a volt legjobb barátom órákat töltöttünk ezzel a játékkal az osztályban, annyira szórakoztató és addiktív volt, és elfelejtettem a játékot. Vettem egy új telefont és újra le akartam tölteni ezt a játékot, és most hozzá kell adnod a netflix fiókodat, abszolút bs... tönkretették ezt a játékot 😫😔
A játékok leálltak. Betöltődik és összeomlik, nem tölti be a Netflix hitelesítési képernyőt
egy ideje játszottam ezzel, szerettem a játékot, de miért került most pénzbe? 😭
volt ez a játék ebben az alkalmazásban, de nem kellett netflix bejelentkezés, most megteszed, ez a bs, megvan a netflix bs...
Ez egy nagyszerű alkalmazás, és nagyon szórakoztató játék, de csak 85%-ban tudtam befejezni a játékot, és nem találtam mást, amit csinálhatnék, bár még nem fejeztem be a gyűjteményeimet
Amikor beszélsz egy karakterrel, nem látod, mit mondanak
Nagyon szép, nagyon jól éreztem magam a játékon. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy a játék tizenegyének késői szakaszában van feloldva.
Egy igazán nagyszerű játék, nagyon élveztem ezt, a rejtvényeket, az ellenségeket, minden ebben a játékban nagyon klassz és szórakoztató volt
Fantasztikus játék volt, amikor mindenki számára elérhető volt. Addig akartam újrajátszani, amíg rá nem jöttem, hogy ez már csak a Netflix ügyfelek számára készült.
Elrontott egy rejtvényt, és emiatt nem tudott továbblépni a játékban. Próbáltam támogatást kérni, de azt mondták, hogy alapvetően nem lehet mit tenni.
az egyik kedvenc pixel art játékom. szeretem!
Nagyon sajnálom a buszt és az angol könyves verset, amikor először utazom a buszon, és az angol könyves verset először a buszon utazni és az angol könyvet
Fek Netflix 🖕
Ha NEM AKARSZ, HOGY MEGÖLÉSEK, akkor nem kényszeríthetsz rá, hogy belépjek a Netflixbe, hogy játsszak
Nem nekem !!!
Szeretem, de nem tetszik, hogy nincs offline állapotban
Ez egy szerelmes levél, amelyet minden fiatalnak írtak, aki a 80-as években élt. Néhányszor végigjátszottam. A kisfiam függővé tette. Folyamatosan zúgok az összes húsvéti tojáson gyerekkoromból, amit el kell neki magyaráznom. Dávid, a gnóm?! Szivárványt olvasni?! LMAO. Túlságosan menő.
Nem tudom telepíteni
Miért? Évekkel ezelőtt játszottam vele, de most már Netflix-előfizetésre van szükségem, hogy lejátszhassam? Például miért?
fantasztikus
Stranger Things: 1984 સાહસિક sbun
Nem lehet rájönni.
Szép old school retro játék, nagyon tetszik 👍
Utálom, hogy szükségem van egy Netflix-fiókra egy olyan játékhoz, amely korábban INGYENES volt, nem tudok játszani azzal a játékkal, amelyet mindig a hét minden napján, 24 órában játszottam, mert megszüntettem a fiókomat
Nagyszerű játék!
Remek Retro játék
Menő játékok
A játék szórakoztató. Csillaggal csökkentették egy ingyenes játék márkáját, és új funkciók hozzáadása nélkül fizetőssé tette. A legkevesebb, amit a Netflix tehet, hogy új funkciókat/skineket vagy bármilyen új tartalmat ad hozzá ahelyett, hogy egy újabb pénzéhes szervezet lenne.
Hihetetlenül jó!
Szórakoztató kirakós játék, szép grafika. Egyetlen panaszom a párbeszéd hiánya, pl. amikor egy számítógépes terminálhoz közeledik, úgy tűnik, csak egy párbeszédsor jelenik meg újra és újra. Ez egy igazán szórakoztató játék, néhány éve a régi telefonomon volt, elfelejtettem a gyerek vagyok játékot, és megpróbáltam letölteni. az apám házában, de nincs Netflixe, ezért rá kell vennem anyámat, hogy írja be az adatait, ez elég idegesítő, de még mindig tetszik a játék
Miért kell elkezdenem tagságomat a Netflixen, hogy játszhassak ezzel a játékkal? Megértem, hogy ezt a játékot a Netflix készítette, és nem használom eleget.
Nem lehet játszani, a párbeszédek egyike sem jelenik meg
Az egyik legjobb mobiljáték volt, aztán a Netflix rendkívül kapzsi lett, és megköveteli, hogy előfizetőnek kell lennie a Netflixre, hogy játszhasson vele.
Nagyon unalmas
Stranger Things: 1984 સાહસિક kqr
Amikor megnyitottam az alkalmazást és bejelentkeztem a Netflix-fiókomba, a start gomb nem volt ott, és amikor véletlenszerűen rákattintottam, és beléptem a játékba, a Hoppers szöveg nem jelent meg. Nem tudom, hogy a telefonom vagy mi az, ami nagyon kiábrándító.
Jó szeretem a játékot btw
Internet vagy Netflix fiók nélkül nem lehet játszani
A játék jobban tetszett, amikor ingyenes volt! Ezt a játékot többször is letöltöttem! Utálom a Netflixet, és utálom, hogy most elő kell fizetnem egy olyan játékkal való játékhoz, ami korábban volt! Ez készpénzfelvétel, és HELYTELEN! Nagyon csalódott vagyok! Azt akarom, hogy a játék olyan legyen, amilyen volt! MOST!
Valószínűleg magas értékelést adna, ha játszható lenne. Nevetséges, hogy a játékhoz netflix-fiókra van szükség. Hadd játsszon mindenki, és esetleg adjon extra tárgyakat/karaktereket azoknak, akiknek van aktusa. Nem mindenkinek van, vagy nem mindenki akar ilyet.
Tök buli! A legjobb játék, amit idén játszottam. Nem túl húzós, sok rejtvény és rejtett dolog. Engem a Stardew Valley pixelre emlékeztet. Szeretem!
Köszönöm, hogy visszahoztad ezt a játékot
A játék nagyon nehéz, de ti
Csak a Netflix bejelentkezési adataival játszhat.
Lumosity: Brain Training கல்வி fzx
Szó szerint a legjobb játék a piacon! Most fejeztem be 3. alkalommal! Alig várom, hogy egyszer újra megcsináljam!
Emlékszem, amikor még nem kellett Netflix fiókod, de persze most már van. Még nincs Netflix fiókom, csak eszembe jutott, hogy játszottam, és szórakoztató volt